top of page

Ervaring

InterSumus is opgericht door professionals die in het bedrijfsleven staan (zie ‘wie we zijn?’). Hiernaast heeft InterSumus een breed netwerk aan associates die elk hun eigen expertise domein hebben. Dit laat toe om steeds een duo aan te duiden met kennis van zaken.

Focus

InterSumus is geen all-around bemiddelingskantoor. Het concentreert zich op bedrijfsbemiddeling en neemt geen familiale of burgerlijke zaken aan. Dit laat intersumus toe om de focus scherp te houden.

Voor, tijdens en na

InterSumus begeleidt de partijen vooraf, tijdens en na hun conflict. Intersumus werkt dus niet enkel aan bemiddeling, maar heeft ook een dienst pre-mediation en post-mediation.

Breed aanbod

InterSumus laat klanten de keuze qua bemiddelingsstrategie. Ofwel kiezen ze voor traditionele bemiddeling door één van onze erkende bemiddelaars die kan leiden tot door de rechtbank gehomologeerde, afdwingbare oplossingen. Ofwel kiezen ze voor een meer informele bemiddeling die tot een ‘handdruk’ of 'contractueel akkoord' leidt buiten de rechtbank om. Telkens moet de oplossing duurzaam, begripvol en aanvaardbaar zijn voor beide partijen. 

Werkwijze

Intersumus heeft een werkwijze ontwikkeld die toelaat om een conflict te bemiddelen op een korte termijn en aan een vooraf afgesproken kost.

Geen advocatenkantoor

InterSumus biedt geen juridische diensten zelf aan maar werkt met de advocaten van de betrokken partijen indien bepaalde afspraken juridisch moeten worden uitgewerkt.

Logo 2.jpg

Wat doen wij

bottom of page