top of page
Logo 2.jpg

Wie we zijn

Partners

InterSumus heeft drie oprichtende partners.

wout.jpg

Wout Coppens was jarenlang partner bij een groot internationaal consultancybedrijf. Hij is ondermeer gespecialiseerd in family & business governance en conflictoplossingen voor familiebedrijven. Hij is  vertrouwenspersoon en adviseur bij enkele familiale ondernemingen.

See linkedin for more information.

Wout Coppens

jan.jpg

Jan De Meester is in de Belgische zakenwereld gekend als serieel ondernemer, en een heeft een hele rist succesvolle ondernemingen opgericht. Hij zit in raden van bestuur en adviseert start-ups en scale-ups.

See linkedin for more information

Jan De Meester

delphine.jpg

Delphine Vandenabeele heeft jarenlange ervaring als ondernemingsadvocaat en kwam zo in aanraking met zowel Belgische familiebedrijven als multinationals. Ze begeleidt ondernemingen bij nationale en internationale overnames.

 

See linkedin for more information,.

Delphine Vandenabeele

Ons netwerk

InterSumus bemiddelt in alle mogelijke bedrijfsconflicten. Het heeft uitgebreide ervaring met familiebedrijven, start-ups en scale-ups en in de M&A sector. Maar het kan ook buigen op de gebundelde expertise van een ruim netwerk aan associates. Dit zijn allen erkend bemiddelaars of experten, die een erkende bemiddelingsopleiding hebben gevolgd en die kunnen buigen op jaren ervaring in hun domein. Door het gebruik maken van dit breed netwerk, is Intersumus altijd in staat een team van 1 partner en 1 associate samen te stellen om de bemiddeling in goede banen te leiden. 

bottom of page